Take me to the magic moment

Ny vecka, nya möjligheter. Sparkade igång den här veckan med mitt bästa resultat på löpbandet hittills. Det går framåt. Sakta men säkert. Känns som en lovande start på veckan. Min sista sommarlovsvecka för i år. För alltid? Nästa måndag drar kurserna igång. En dag tidigare än vad som va sagt från början. Men jag ser det positivt, trots ett monsterschema. Skönt att få igång lite rutiner i vardagen igen.
I eftermiddag har jag planerat att vara lite överambitiös och börja bläddra i kurslitteraturen. IFRS - i teori och praktik. Ligga steget före inför kursstart för att istället kunna ägna mina få lediga dagar i höst åt annat än självstudier. Men först en kopp kaffe. Eller två. Och ikväll kryper jag upp i soffan och tittar på Män som hatar kvinnor.


Foto i norr - Marie

Hejsan. Jag har haft litet skärpedjup när jag tog bilderna. Det kan vara svårt med skärpan i bland med närbildslinserna man får testa sig fram varje ggn nu har jag kommit på hur man gör det är svårt att förklara men men ta och testa dig fram och när du ser att skärpan sitter där så knäpper du av bara.Skärpedjupets regler: Det finns några regler som bestämmer hur stort skärpedjupet ska bli:På ett motiv är skärpedjupet större bakom än framför.

Desto mindre bländaröppningen, ju större skärpedjup.

Desto längre avstånd från motivet, ju större skärpedjup.

Desto kraftigare zoom, ju mindre skärpedjup.

Desto högre slutartid, ju mindre skärpedjup.

2009-08-24 @ 16:49:09
URL: http://fotoinorr.blogg.se/
Matilda [myphoto.blogg.se]

Precis, det är ganska skönt att få ordning i vardagen igen! Hoppas du får en trevlig kväll framför filmen!Sv: Jo, det är bara att acceptera att skolan börjar. Jag tror att man mår så mycket bättre om man tycker skolan är rolig, för man ska ju ändå vara där varje dag.Jag har fått något som heter Linnéstipendiatet, som 50 gymnasister i Sverige har fått :-)

2009-08-24 @ 20:11:50
URL: http://myphoto.blogg.se/
Louise - Ur mitt eget perspektiv

Ja, det kan du ha rätt i. Politik är ett ganska så svårt & stort ämne.

Men jag kan hålla med dig om att ingen riktigt jobbar mot ett mer jämställt samhälle. Känns som att S & M står kastar sten mot varandra.Puss

2009-08-24 @ 20:30:11
URL: http://lowice.blogg.se/
Linda

Här får du. Kände du att jag slängde över lite?

Insparksveckan börjar på måndag. Och jag har upprop på handels 8.00. Snark. Dessvärre gör pendlandet att jag har svårt att snurra runt på allt insparksfestande. Tråkigt. Men, så är'e :)

2009-08-24 @ 22:23:26
URL: http://kameralins.blogg.se/
Kalle

löpband borde jag stå ofta på, eller iaf börja med!

winnerbäck är alltid bra live!

Kamilla - Fotoblogg

Sv: Ja jag gillar faktis natt bilder. Även fast den där var tagen vid halv nio på kvällen..Tycker du inte det? Så bra :) Jag med!

2009-08-25 @ 07:47:46
URL: http://kamillush.blogg.se/
Ida

var hittar jag receptet på skorporna då? jag har inga speciella planer nu sista veckan innan skolstart, försöka få tillbaka lite rutiner, njuta av lugnet och så.

2009-08-25 @ 12:28:01
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Erik Keding

Riktigt snygga bilder Malin, riktigt snygga. Vet du, jag av alla människor har varit på en Winnerbäck konsert och tyckt att den var riktigt bra!

2009-08-25 @ 20:17:10
URL: http://erikkeding.se
FridaChristina

väldigt läcker header.. men ja vet inte om ja hade valt svart bakgrund.. har du testat att fånga om nån av de röda nyanserna i headern o använt den som bakgrund? svart känns lite hårt? eller e de bara jag. puss

2009-08-25 @ 21:29:31
URL: http://fridachristina.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Trackback