Så trött på sanningen, behövde en ny

Strax efter halv åtta trippade kusinen ner för trappan. God morgon. Pannkakor till frukost. Lite senare dök de andra kusinerna upp och vi bakade ananasmuffins. Mumsfilibabba. När det spratt för mycket i deras ben tog vi en promenad till lekplatsen. Highlife. En mysig dag med mina favorit busfrön. All kärlek. ♥Ikväll blickar jag fram mot hösten. Fick ett mail om en kickoff-resa till Danmark i slutet av augusti. Innebandysäsongen väntar runt hörnet. Likaså hockeysäsongen. Sportnörd. Men, plugget längtar jag inte till. Kom över ett preliminärt schema i helgen. Tror jag blir mörkrädd. Men jag siktar högt. Toppbetyg. Nu? En kopp te och allmänt chill efter en dag i hundraåttio.


Caroline

låter som en härlig morgon och muffinsen såg så goda ut :)

2009-08-10 @ 21:28:35
URL: http://carolinenordens.blogg.se/
Kalle

Ser fram mot höst? Huh. Men pannkakor på morgonen är inte fel!

Erik Keding

Grymt gott med ananasmuffins, jag blir väldigt sugen. Innan jag läste att du själv skrivit sportnörd var det de ordet som dök upp i mitt huvud, du kommer nästan få en överdos sport då.Svar: Ja, jag vet. Saknade också grönsaker, hade tyvärr inga hemma och Daniel som jag åt med ville inte ha så då sket jag i att skaffa det. Hehe.

2009-08-11 @ 11:13:25
URL: http://erikkeding.se
Ida

tack sötnos ^^ gott det lät med annanasmuffins :)

2009-08-11 @ 17:33:01
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
em

Hej! Allt bra? :) Vill du tjäna pengar snabbt och enkelt?

2009-08-11 @ 18:19:36
URL: http://emelojs.blogg.se/
FridaChristina

jag vart ju galet sugen på mina egna kardemummamuffins.. ååå baka.. måste baka! eller kanske fortsätta slappa lite me kissen. puss

2009-08-12 @ 16:37:49
URL: http://fridachristina.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Trackback