Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort

I natt låg jag vaken inpå småtimmarna. Fötterna värkte. Jag funderade. As usual. Det är något som bränner på ytan. Jag känner mig förvirrad. Men kämpar på. Känns som om tiden står stilla samtidigt som den springer iväg. Komplicerat. Tolv dagar till skolstart..


(bilder ur  arkivet: sommaren 2008)

Det blev en dag på stranden idag med lilla M. En kär vän. Solen värmde. Vindarna va kyliga. Som en påminnelse om att hösten väntar runt hörnet. Jag vägrar erkänna det, men sommaren är över. Vissa kallar det sensommarrhöst. Jag famlar i blindo. Har jag tur blir det en sväng till stranden imorn igen. Med kusinerna. Det snackades om att fiska krabbor. Jag ser det som kvalitetstid. En vecka kvar innan de sätter sig på planet och åker hem. Hem till sydligare breddgrader. Jag planerar ett besök senare i höst.


Louise - Ur mitt eget perspektiv

hoho eller hur?!

Hur goda som helst!Haft en bra dag idag?Puss

2009-08-19 @ 22:42:36
URL: http://lowice.blogg.se/
elin

*SVAR:* tack :) ja den är fin ;)

allt bra?

2009-08-20 @ 12:12:36
URL: http://elinanimmer.blogg.se/
Erik Keding

Fina bilder och skönt att få en dag på stranden.Men jag tycker inte att du skall behöva tänka så mycket som du gör.

2009-08-20 @ 17:51:58
URL: http://erikkeding.se
Kalle

Varför tänker du då? Jag tänkte alltid innan och låg sömnlös. Sen är det bra att göra annat så länge som möjligt innan man går o lägger sig jag menar att man inte sitter och väntar på att sova, då tänker man. Hm hur ska jag förklara? Men att ha huvudet igång med annat så länge man är vaken och inte börja tänka... snart sova, jag kommer tänka och inte somna.Hm jag är ingen pedagog hahaNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Trackback