Jag ska slåss i dina kvarter

Idag har jag pratat bort några timmar med en vän. Efter lunch på stammisstället satte vi oss i fönstret på det nya glasscafét. Italiensk glass. Besviken. Vi skaka huvudet åt en kvartett tjejer som inte ens kan ha fyllt tonåring, när det gick förbi med godis-cigaretter och låtsas rökte. Är glad att jag aldrig upplevde den patetiska fasen i min uppväxt.


Resten av veckan är ett oskivet blad. Lösa planer som förhoppningsvis verkställs. Och ett nytt försök på löpbandet och se om foten håller. Några samtal att ringa samt några mail att skicka. Lika bra och få det överstökat. Tre veckor till skolstart..


Ingrid Hedström

Svar; okej, jag har inte tänkt så mycket på andra bloggar... När man väl vill börja igen efter en lång paus så är det inte så jättekul med gamla inlägg och sådär, då är det lika bra att börja om på nytt ;o

2009-08-11 @ 19:58:04
URL: http://ingridhedstrom.blogg.se/
Linda

Tack sötnos. Jag hoppas verkligen att det går vägen. Hade varit himla mysigt att vara i samma stad och ta en fika mellan föreläsningarna :) Det röstar jag för.

Jo, såhär är det. Jag ska på dop i Töreboda på söndag och jobba på lördag. Du hade kunnat komma över fre-lör men det känns lite tight då jag börjar redan 11 på lördagen :/ Vad tror du? Helgen där efter är jag i Göteborg. Men SEN är alla helger oplanerade. Tokigt liv jag lever ibland.

2009-08-11 @ 22:04:26
URL: http://kameralins.blogg.se/
Kalle

Italiensk glass är ju finfint! Men iofs, glass kan va riktigt skräp, den bästa är mjuk o len. Som i Borgholm!

Ida

hehe, jag gillade färgerna på den solstolen, det var det jag fastnade för. ja u var väl inne i någonting annat ;p tack!

2009-08-12 @ 19:31:01
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
PhotoByTherese

Sv: Jag brukar ta Gradient Map i svartvitt, sen i "Soft light" då det blir ökad kontrast, men för att det inte ska se fejk ut så drar jag ner på opacity :)

2009-08-12 @ 20:37:27
URL: http://photobytherese.blogg.se/
LF - fotoblogg

Svar: Gillar ljus-effekterna i lightroomp :) Man kan göra en del av bilden ljusare. Det kan man i photoshop också men det blir inte lika bra! Reglagen är lättare att använda. Men det är väl en smaksak! (:

2009-08-12 @ 21:29:33
URL: http://linafoto.blogg.se/
writewordsletterpiece

jag vet, men just nu går det lixom inte. allt går som inte ihop.

2009-08-13 @ 09:15:59
URL: http://writewordsletterpiece.blogg.se/
Linda

Hej!

Här kommer några väl valda ord om livet. Mest för att jag känner för det. Bara sådär.

Du och jag är olika på ett plan (ett av några har vi ju kommit fram till, hihi) Till exempel:Jag är dålig på planering. Men det är aldrig meningen. Du vet. Jag lever som ett romanliv här bland nära (och stundvis sjuka) anhöriga, mycket jobb, en gnutta framtidsångest och en känsla av att vilja hinna mer än jag egentligen gör. Jag hoppas att du inte tar illa vid dig om något sms-svar dröjer eller om en lös planering faller samman. Det är helt enkelt inte meningen när jag inte får ihop det.Därför, hoppas jag att jag hamnar i Göteborg till hösten så vi får tid för mer spontana catch-up. För det är min grej. Jag är bäst spontant!Sådär.

Nu var raderna nerskrivna. Kanske skedde det mest för min egen del ;)

2009-08-13 @ 12:56:01
URL: http://kameralins.blogg.se/
sannaa

tack & tack! jo, men ibland ärdet kul att prova "too much"..

2009-08-18 @ 21:59:21
URL: http://sannaaek.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Trackback