Jag kan ha räknat sekundrarna som gick

Den här dagen började med ett ett ilsket telefonsamtal om en tidningsprenumeration. Samtal ett resulterade i att de la på luren i örat på mig. Kundservice. Jag vart mer än förbannad. Ett andra samtal och problematiken är nu löst. Förhoppningsvis. Kunden har alltid rätt.
Tidigt imorn bitti bär det av till Danmark med ett gäng innebandynördar. Kick-off resa. Några timmar att spendera på egen hand i Frederickshavn. Jag planerar att knäppa lite kort, dricka en kaffe på ett mysigt fik och kanske läsa lite bok. Ladda batterierna inför skolstart. På hemvägen står det möte på schemat. Någonstans mitt ute på havet. Ser fram emot att åka färja, likt ett förväntansfullt barn. Det är något speciellt med att åka färja. Barndomsminnen. Nu? Städning.


Erik Keding

Jag litar knappt på någon kundservice längre. Inte sedan jag pratade med Tre sist och ännu mindre sedan mitt mail till SonyEricsson..

2009-08-28 @ 17:29:34
URL: http://erikkeding.se
Anonym

Oh yeah! =)

2009-08-28 @ 20:47:29
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Anonym

vackert.

2009-08-28 @ 20:47:37
URL: http://sannakumlins.blogg.se/
Linda

Din blogg påminner om mig. Attitydsmässigt. Ett tecken på vår likhet. Ibland ;) Vi ses kanske på måndag. Jag är lite pirrig!

2009-08-29 @ 15:52:26
URL: http://kameralins.blogg.se/
Kalle

Det va måååånga år sen jag åkte färja sist, va faktiskt mellan Göteborg och Fredikshamn, kanske 7-9 år sen. Något sånt. Och Danmark är najs. Så du spelar innebandy, härligt!

Linda

Ja, hon är så himla duktig! Finns i massa färger och former efter eget behov. Oj, vilken marknadsförare jag är ;] hehe.

Nej, jag fick ingen beskrivning? Tror jag inte iaf. Det ska bli sjukt spännande att möta måndagens äventyr. Även om det innefattar otroligt tidig uppgång. Hur som helst så stod det mest INTRO på schemat första dagen. Men kafferast 10.00 låter ju inte fel. Om vi också har det så får vi ta en snabb catch up :]

2009-08-29 @ 21:24:07
URL: http://kameralins.blogg.se/
Linda

Nej, det har blivit något strul med socionomernas schema på nätet så det har inte kommit ut än. Det låg inget i facken på lärosätet heller. Tokigt. Får ha is i magen till imorgon helt enkelt :) Vi kanske ses en sväng.

2009-08-30 @ 15:02:55
URL: http://kameralins.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:Trackback