Du kanske ser mig gå omkring, i ett ändlöst ingenting

Sjuttonde augusti tvåtusennio. Fjorton dagar kvar till skolstart. Idag börjar mitt nya liv. Efter dagar, veckor och månader utan rutiner är det nu hårdhandskarna på. Den viktigaste punkten handlar om att komma upp på morgonen, vänja sig att vakna till väckarklocka. Andra punkter gäller träningen. Mer om det framöver. Och kosten. Ett hälsosammare liv. Imorn går jag upp i ottan för att åka till Göteborg. Registrering på höstens kurs står på schemat samt inköp av löparskor och nya träningskläder. Jag siktar högt .. och långt.



Ida

jag hade tänkt skriva samma sak idag. skaffa mig rutiner, börja träna, gå upp på morgonen och äta hälsosammare. men så fick jag för mig att baka äppelkaka... där sprack det ;p men det ska nog gå ändå.



jag vet inte vart jag hittar inspirationen faktiskt. ibland finns den bara där och ibland så är den helt borta... trevlig kväll på dig!



2009-08-17 @ 21:04:38
URL: http://loveletterpapercuts.blogg.se/
Linda

Sweet. Jag joinar hälsosamma klubben.

Registreringen är på torsdag mellan 13-14 för socionomerna. Så jag hoppas få samtal redan torsdag eftermiddag om jag inte hänger på telefon redan 14.05 ;)

2009-08-18 @ 15:34:52
URL: http://kameralins.blogg.se/
Alexandra

sv; den var sjukt god kan jag lätt säga! ;)

2009-08-19 @ 18:00:59
URL: http://alexxandrah.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:



Trackback