En obehaglig distans, en konstig känsla nånstans

Jag sov på en soffa i natt. Som så många gånger förr. Inte mycket till sömn. Nödlösning. Försökte sova bort förmiddagen i min egen säng men tankarna tog över kontrollen och jag studsade upp redan efter nio minuter. Städade huset. Frivilligt. Kämpade med bordsplacering. Tredje gången gillt.


Imorn är de upp till bevis. Förutsättningarna ser riktigt bra ut även om gästlistan blivit både fattigare och rikare om vartannat de sista dagarna. Till och med väderprognosen ser lovande ut. Laddad. Och om en stund anländer Ida och Jonathan. Fin besök. Ska ta tillvara på helgen till max. Samla krafter och leta efter inspirationen. More to come..


Jag kan leva utan blicken som får mig ur balans

I natt låg jag vaken in på småtimmarna och pillade med bordsplaceringen. Efter mycket pusslande är jag nöjd. Och i bara farten fick jag lottat ihop lag och lottat ut uppdrag. Förutsättningarna ser bra ut för ett lyckat kalas. Håller tummar å tår för att vädret är på vår sida.


Idag tror jag att det tillslut blev en tedrickare av mig. Roobios Vanilj. Jag tror att jag är frälst. Ikväll är jag bjuden hem till familjen le France på mat & dryck innan jag och S gör stan osäker. Schlagertorsdag. Lite mascara på ögonfransarna och jag är redo att ge mig av.


Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Morgonen började med en chock hos frisören. Kunden innan mig var en klasskompis från högstadiet. Ett spöke från förr. Han var sig lik. Jag fäste blicken i marken och försökte göra mig osynlig i väntan på min tur. Med paniken i halsgropen. Han verkade inte känna igen mig och jag andades ut i det ögonblick som hans ryggtavla försvann runt hörnet.


Onsdag. Torg dag. Jag har armbågat mig fram mellan turister, som blockerar gatorna och kastar ett ont öga när man stressar förbi, i jakt efter en klänning. Kom hem tomhänt. Besviken. Det lilla som har trillat in i butikerna av höstens mode faller mig inte alls i smaken. Något som däremot faller mig i smaken är glass. Apelsinchoklad. Outstanding.


When hopes and dreams are far away

Idag har jag lagt allt vad festbestyr heter åt sidan och bara varit. Förmiddagen flög förbi i ett rasande tempo bland tavelkritor och bilder. Minnen från förr. Eftermiddagen bjöd på lugnare tempo i form av kaffe och en bok. Breaking Dawn. Vad kvällen har att erbjuda återstår att se..Imorgon planerar jag att skämma bort mig själv. Frisörbesök i ottan, gymmet, shopping samt manikyr & pedikyr står på schemat. Andrum i festbestyren..


Det är visst nån som är tillbaka

Som så många gånger förr sitter jag här igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Passionen att skriva har vaknat till liv..


Idag har jag suttit nedkrupen i soffan under en filt, druckit lakrits te och ätit nybakta frallor. Läst bok och pratat bort några tråkiga stunder i telefon, vilket ledde till spikade torsdagsplaner. Utgång står på schemat. Ikväll njuter jag av lugnet. Samlar kraft inför den efterlängtade helgen. More to come..RSS 2.0